گروه مجرب خدمات نقشه برداری هشتگرد

راهنمای خدمات گام به گام خدمات نقشه برداری هشتگرد:

انجام خدمات نقشه برداری هشتگرد و درک کل حل مشکل کاربران، بخش اساسی ایجاد اطمینان از خدمات مناسب نقشه برداری برای کاربران است. درک نیازمندی های کاربران به تیم‌ نقشه برداری کمک گسترده ای می‌کند تا بتوانند با دید وسیع تر و شناخت بهتری نیازمندی های آنها را برطرف نمایند. برای شروع کار، نقشه یکی از رایج ترین متدهایی است که تیم ها می توانند این کار را انجام 
دهند.

هیچگونه تعریف واحدی از ماهیت نقشه وجود ندارد. با این حال، بیشتر نقشه ها نمایشی بصری از روابط بین داده ها یا ایده ها هستند. در طراحی خدمات، نقشه ها معمولاً شامل خدمات ارجاعی به کاربران یا افراد هستند که بیان کننده محدوده جغرافیای می باشند.

تیم ها اغلب با تهیه نقشه فعالیت خود را آغاز می نمایند. همانطور که شاید همه شما اطلاع داشته باشید و مقالاتی در این زمینه مطالعه کرده باشید نقشه ها می توانند در طول زمان تکامل یابند و فرمت های مختلفی داشته باشند. سایر رشته ها مانند مدیریت تحویل نیز از نقشه استفاده می کنند. برخی دیگر از انواع نقشه‌هایی که اغلب در دسترس است و از آن استفاده می‌کنیم، نمودارهای جریان صفحه، نقشه‌های ذینفعان، نقشه‌های خدمات و مناظر خدماتی هستند.

راه‌های مختلفی برای انجام خدمات نقشه‌برداری هشتگرد وجود دارد، و انواع مختلفی از نقشه‌ها را شما می‌توانید تهیه کنید. اما مهم‌ترین چیزی که باید بدانید این است که هیچ یک از نقشه‌ هایی که در دسترس هستند راه درست برای نقشه‌برداری یا بهترین الگوی نقشه برای استفاده نیستند. تلاش برای ساختن یک نقشه و دور انداختن آن در صورت مفید نبودن هزینه زیادی ندارد. بسیاری از خدمات نقشه برداری هشتگرد در نهایت ارزش زیادی برای یک تیم، خدمات یا منطقه کاری به ارمغان می آورند.

در اینجا شما با 5 مرحله از کار برای شروع نقشه برداری هشتگرد آشنا خواهید شد. تهیه نقشه (معمولا) یک فرآیند تکراری است. هنگامی که به مرحله 5 زیر رسیدید، ممکن است بخواهید دوباره از مرحله 1 شروع کنید. ایجاد نقشه به عنوان یک فعالیت مشترک بهترین کار است، اگرچه می توانید آن را به تنهایی انجام دهید.

 

مرحله 1: کاری را که می‌خواهید نقشه هشتگرد انجام دهد مشخص کنید.

مرحله 2: ایده ای در مورد اینکه دوست دارید نقشه هشتگرد به چه شکلی باشد را به دست آورید.

مرحله 3: منابع مورد نیاز برای ایجاد اولین پیش نویس نقشه هشتگرد را جمع آوری کنید.

مرحله 4: اولین پیش نویس نقشه هشتگرد را ایجاد کنید.

مرحله 5: تصمیم بگیرید که بعداً با نقشه هشتگرد چه کاری می خواهید انجام دهید.

 

مرحله 1: کاری را که می‌خواهید نقشه انجام دهد مشخص کنید.

دوستان عزیز به این فکر کنید که نقشه را برای چه کسی می سازید. برخی از مواردی که ممکن است در نظر بگیرید عبارتند از:

  • آیا تهیه نقشه هشتگرد فقط برای خودتان است؟
  • آیا این برای تیم شما و سازمان گسترده تر است؟
  • آیا برای یک ذینفع خاص است؟
  • آیا برای کاربران یا افراد خارج از سازمان شما است؟
  • آیا برای استفاده در یک سری کارگاه هاست؟

پاسخ شما به این سوال ها ممکن است بعدا تغییر کند.

هدف

هنگام کار با نقشه برداری هشتگرد این سوال ها را از خود بپرسید. برخی از سوالات ممکن است:

  • می خواهید مخاطب از آن برای چه استفاده کند؟
  • چه پیامی را می خواهید از آن حذف کنند؟
  • پس از تعامل با نقشه می خواهید آنها چه کاری متفاوت انجام دهند؟
  • آیا می خواهید وضعیت فعلی را ترسیم کنید یا وضعیت احتمالی آینده را؟
  • چه داده‌هایی دارید که می‌خواهید روی نقشه اضافه کنید؟

 

هنگام انجام کار و پرداختن به خدمات نقشه برداری هشتگرد

 ممکن است مجدد به بررسی بپردازید. برای مثال، ممکن است متوجه شده باشید که می‌خواهید از نقشه برای جذب معماران فنی جهت تعیین محدودیت‌های یک سیستم استفاده کنید، بنابراین باید آن افراد را در بین مخاطبان خود بگنجانید.

 

مرحله 2: ایده ای در مورد اینکه دوست دارید نقشه به چه شکلی باشد به دست آورید.

به این فکر کنید که چه نوع نقشه ای برای مخاطب و هدفی که در مرحله 1 شناسایی کرده اید کار می کند. چند سوال که باید در نظر بگیرید:

  • چه اطلاعاتی برای انتقال نیاز دارد؟
  • مهم ترین پیامی که می خواهید مردم از دیدن نقشه به خاطر بسپارند چیست؟
  • چه داده هایی را می خواهید روی نقشه ثبت کنید؟
  • کدام فعالیت نقشه برداری می تواند به بهترین نحو نظر شما را نشان دهد؟

می‌توانید طرحی از نقشه‌ای که تصور می‌کنید ترسیم کنید، یا اگر ایده‌یابی برایتان سخت است، از همکاران یا جامعه طراحی بین‌دولتی بخواهید تا پیشنهاداتی را ارائه دهند. جستجو در اینترنت یا نگاه کردن به کتاب ها نیز می تواند منبع الهام خوبی باشد.

تعداد زیادی «انواع» نقشه‌ها با نام‌های خاص وجود دارد - سعی کنید خیلی به انواع خاصی از نقشه‌ها یا الگوهای نقشه متصل نشوید. تصمیم بگیرید که نقشه شما بر اساس اهداف شما چگونه باشد، نقشه برای چه کسی است و می خواهید چه کاری انجام دهد.

باز هم، بسیار متداول است که یک نقشه در طول زمان با تکامل آن تغییر می کند.

به این فکر کنید که نقشه شما باید در چه سطحی از بزرگنمایی باشد - آیا برای افرادی که استراتژیک فکر می کنند به یک نمای کلی سطح بالا نیاز دارید، آیا می خواهید افراد را به جزئیات نحوه عملکرد یک چیز از جلو به عقب متصل کنید یا نقشه شما نشانگر بزرگنمایی و کوچکنمایی بین سطوح مختلف است؟

 

مرحله 3: منابعی را که برای ایجاد اولین پیش نویس نقشه هشتگرد نیاز دارید جمع آوری کنید.

منابع فیزیکی و دیجیتالی

این می تواند شامل رزرو اتاق، دعوت از افراد مناسب، ایمن سازی فضای دیوار و یا تهیه ابزارهای آنلاین باشد. شما باید به این فکر کنید که نقشه چقدر می تواند بزرگ باشد یا چه شکلی ممکن است به خود بگیرد.

اگر با افراد دیگر در یک فضای فیزیکی نقشه می‌سازید، ممکن است به تکه‌های کاغذ بزرگ نیاز داشته باشید (یک رول کاغذ می‌تواند بسیار مفید باشد)، یادداشت‌های پس از آن، خودکارهای نشانگر، نوار ماسک و برچسب‌ها. اگر خودتان نقشه‌ای برای خودتان می‌سازید، ممکن است به معنای پیدا کردن یک مداد و یک تکه کاغذ باشد. اگر نقشه دیجیتالی می‌سازید، باید انتخاب کنید از چه ابزاری استفاده کنید و مطمئن شوید که مجوز و دسترسی مورد نیاز را دارید.

داده ها

داده هایی را که باید روی نقشه قرار دهید جمع آوری کنید. این ممکن است به این معنا باشد که خودتان تحقیقات اولیه یا تحقیقات روی میز انجام دهید یا از همکاران بخواهید داده‌های موجود را بیاورند یا به اشتراک بگذارند.

خدمات نقشه برداری هشتگرد

خدمات نقشه برداری هشتگرد

اگر می‌خواهید نقشه را به صورت مشترک با گروهی از افراد ایجاد کنید، باید موادی را برای استفاده با گروه ایجاد کنید. شاید نیاز پیدا کنید:

  • تهیه پوستر و یا یک متن برای هدایت فعالیت.

  • چیزی که به شما کمک می کند این است که توضیح دهید چه کاری انجام می دهید و چگونه و چرا همگام با شرکت کنندگان است.
  • دستورالعمل نحوه پر کردن الگویی که آماده کرده اید.
  • چاپی از داده ها برای استفاده در هنگام ایجاد نقشه.

 

مرحله 4: اولین پیش نویس نقشه را ایجاد کنید.

شما ممکن است این کار را خودتان، با 1-2 همکار یا با یک کارگاه 15 نفره انجام دهید - این به شرایط شما بستگی دارد. فقط تصمیم بگیرید و شروع کنید، همیشه می توانید آن را تکرار کنید یا روش خود را تغییر دهید و دوباره امتحان کنید.

 

مرحله 5: تصمیم بگیرید که بعداً با نقشه چه کاری انجام دهید.

شما باید مخاطب و هدفی را که در مرحله 1 تصمیم گرفتید دوباره بررسی کنید - آیا اینها هنوز درست هستند یا روند تهیه نقشه نحوه تفکر شما را در مورد آن تغییر داده است؟

اینها برخی از کارهایی هستند که ممکن است تصمیم بگیرید در ادامه با نقشه خود انجام دهید.

شما می توانید داده های بیشتری را جمع آوری کنید زیرا شکاف هایی را در نقشه خود شناسایی کرده اید.

 

یک نسخه جدید از نقشه هشتگرد برای مخاطبان مختلف ایجاد کنید.

  • یک نسخه کاربردی برای استفاده دائم از نقشه ایجاد کنید.
  • یک نسخه دیجیتالی از نقشه ایجاد کنید تا بتوان آن را به اشتراک گذاشت.
  • یک نسخه ساده شده از نقشه (به عنوان مثال، یک برش کوچک از آن یا یک نمایش بصری تر از آن) برای مصرف توسط یک مخاطب خاص یا گروهی از سهامداران ایجاد کنید.

 

خدمات نقشه برداری هشتگرد با روش یو تی ام:

خدمات نقشه برداری هشتگرد

یو تی ام بعنوان سازمان مختصات جهانی شناخته شده است. به همین منظور اگر بخواهیم در راستای مسیر یابی چی پی اس یا به تعریف کامل تر گیرنده مولتی فرکانس برای مسیریابی بکارگیریم بهتر است بدانیم که این مختصات مسیریابی با روش یو تی ام ثبت گردیده است.

بنابراین با توجه به اینکه شبکه های محلی مبنای دوربین می باشد در صورتی که با استفاده از دوربین های نقشه برداری بخواهیم مسیر را پیدا کنیم دو روش را می توانیم بکار ببریم.

روش اول: لازم است دو نقطه یو تی ام بر روی زمین ایجاد نماییم و با مختصات یو تی ام توسط چی پی اس و دوربین، نقشه برداری را روی آن دو نقطه تعیین نماییم و در آخر برداشت ملک را در شبکه یو تی ام انجام دهیم.

 روش دوم:  در راستای تعیین موجودیت ملک  لازم است در قدم نخست ملک را در سیستم مختصات محلی ثبت نماییم و در آخر خواندن دو نقطه مشنرک چی پی اس توسط دوربین و تبدیل نقشه محلی به یو تی ام را توسط نرم افزارهای نقشه برداری ثبت نماییم. در این مرحله توجه نمودن به حذف ارتفاع الزامی است. بنابراین می بایست در راستای نشان دادن ارتفاع بر روی نقشه محلی در جست و جوی یک راه حل باشیم. از جهتی تبدیل نمودن یک سطح محدب بر روی یک سطح مسطح موجب ایجا تغییراتی در ابعاد ، اندازه ها و شکل وقعی آن ملک می شود. بخش کلیدی این است که با کمک سیستم های تصویری می توان خطاهای تصاویر را تعدیل نماییم.